OM GL:S ALLTJÄNST

ETABLERAT 1987

Företaget startade med egen tillverkning  av GLIDO-kälken och ett glappfritt skoterdrag, som fortfarande tillverkas. GLIDO-kälken  hade en fjädringsväg på hela 18 cm samt en ledad draggrimma fram till skotern. Olyckor har tyvärr inträffat med svåra personskador, då glappet orsakat utmattning av material. Dragkrokar samt dragöglor har brustit/gått av. Flera försök att få till en standardisering av dragöglor, har tyvärr inte lyckats. Att hitta fel-göra förbättringar-lösa problem-hjälpa kunder, är fortfarande den drivkraft som ger inspiration till nya spännande projekt.

NYA SKOGSMASKINER

Eget skogsinnehav samt ett brinnande interesse för maskiner, lade grund till inköpet av skotaren Volvo BM 868 . Maskinen renoverades/lackerades och användes även i skogen. Ville ha en större/rymligare hytt, så 868:an såldes. Nästa maskin Volvo BM 969 -76 fick också en renovering. Den blev så fin att det kändes lite vemodigt sälja den. Men efter regn kommer solsken….Kinetic-maskinen tar sig fram där stora skotare ankrar!  Nu ska det bara köras……

LÄS MER
AUT_0073

SERVICE AV GAMMALT OCH NYTT

Har du nån kär ägodel ståendes/liggandes som som borde sättas igång? Finns inte reservdelen att köpa? Stort kontaktnät med andra företag/mekaniker kan ibland hjälpa till att lösa problemet. Svetsning/svarvning/fräsning/blästring/lackering är ytterligare några exempel på vad företaget utför.

Kontakta oss gärna och beskriv vad du önskar hjälp med.

LÄS MER
DSC05674

FÖRSÄLJNING AV RESERVDELAR

Under alla år har det blivit många gamla maskiner och delar som samlats på hög. Mycket framför allt till äldre skotrar. Förhoppningen är att på denna hemsida kunna lägga upp mycket av dessa prylar . Jobbar vidare på det……

LÄS MER

GRAVSTENSSÄKRING

GL:s Alltjänst hjälper Er med underkänd gravsten. Är godkänd av kyrkoförvaltningen. En tragisk olycka har inneburit att alla landets gravstenar ska kontrolleras/dragtestas samt ev. åtgärdas.

LÄS MER